Over ons

Na een jarenlange passie voor tropische en Mediterrane bomen en planten hebben wij in 2005 onze eerste eigen palmboom gekocht, dit was een Trachycarpus Fortunei, de meest bekende en één meest winter hardste palmbomen voor West Europa. Binnen een jaar hadden wij dit uitgebreid met enkele andere soorten Mediterrane palmbomen, olijfbomen en citrusbomen. In 2010 zijn wij zelf begonnen met de verkoop van Mediterrane bomen en planten. Door onze rechtstreekse inkoop bij kwekerijen in het buitenland kunnen wij bijna alle maten en soorten Mediterrane bomen en planten aanbieden, of indien nodig bestellen.

De ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd willen wij indien gewenst graag met iedereen delen. Bij aankoop willen wij daarom ook zoveel mogelijk informatie verstrekken over onze producten.

Ons bedrijf Palmenexoten Roerdalen is gevestigd te Posterholt in Midden-Limburg. Door onze centrale ligging komen onze klanten niet alleen uit Nederland maar ook uit Duitsland en België.

Helaas kunnen wij vanwege de grote omloop snelheid van de bomen en planten onze website niet altijd up to date houden. Kijk daarom op Marktplaats of op Ebay kleinanzeigen voor het actuele aanbod. houd tevens onze Facebook pagina in de gaten voor aanbiedingen en leuke win acties.

Wij verkopen niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven en tuincentra.

(Afstand vanaf Roermond is 12 km, Duitsland slechts 1 km en vanuit België slechts 20 km)

.

Impressie

Aanbiedingen
Contact
Marktplaats
Kleinanzeigen