Mosschilderijen

Alle Mosschilderijen die wij aanbieden zijn handgemaakt en uniek.

Een Mosschilderij is een groen natuurlijk stukje landschap voor binnen dat door de preparatie onderhoudsvrij, vuilafstotend, brandvertragend, blijvend zacht en elastisch is. Een echte blikvanger voor in elk interieur.

Een Mosschilderij is verkrijgbaar in Noors Rendiermos, Platmos en Bolmos en een combinatie hiervan. Mos kan doordat het niet meer leeft gebruikt worden op plekken waar door gebrek aan daglicht geen planten groeien.

Mosschilderijen dragen door hun sterke geluiddempende werking bij aan een hele goede akoestiek. Mosschilderijen kunnen we maken al dan niet in combinatie met eventueel logo’s of letters. Deze logo’s en letters worden vervaardigd van hout, kunststof of metaal . De logo’s en letters kunnen ook afgewerkt worden met mos.

Alle mosschilderijen gemaakt van Rendiermos worden bevestigd op houten platen van ca. 10 mm dikte. In de meeste gevallen (95%) word het Rendiermos bevestigd met nieten, de andere 5% met speciale lijm . Alle Mosschilderijen gemaakt van Plat- en Bolmos mos worden met speciale lijm bevestigd op houten platen van ca. 10 mm dikte of op Polystyreen/Styropor platen. Bij bijna ieder soort Mosschilderij is de maximale afmeting 120 x 240 cm. ( deze afmeting kunnen soms na aanpassingen verruimd worden ).

Een Mosschilderij zelf afhalen en ook zelf monteren is mogelijk mits het niet te groot is. Let op: de meeste kans op beschadigen kan plaats vinden tijdens transport en montage. Ook alle Mosschilderijen kunnen we voor u leveren en ophangen. Natuurlijk streven we hierbij ook naar een perfect eindresultaat en waarbij onze klant 100% tevreden is. Wij zorgen dat iedere Moswand en Mosschilderij strak wordt afgewerkt en mooi aansluit op de wand. Kleine Mosschilderijen kunnen worden gehaald of via een vervoersbedrijf verstuurd worden.

De Mosschilderijen van wanddeco.eu zijn handgemaakt, hierdoor kunnen wij deze helemaal op maat en naar ieders wens maken. Natuurlijk kunnen alle gemaakte Moswanden en Mosschilderijen niet alleen leveren maar ook door ons op locatie professioneel geplaatst worden.

Voor de juiste en scherpste offerte van een Mosschilderij te kunnen maken hebben we zorgvuldige informatie nodig. De vragenlijst ”Prijsaanvraag Mosschilderij“ kunt u heel makkelijk zelf doorgeven, deze vind hieronder. Deze vragenlijst kunt u ingevuld retourneren.

In de kolom ” Prijzen & aanbiedingen ” staan enkele voorbeelden van Mosschilderijen met de daarbij horende prijzen .


VRAGENLIJST VOOR PRIJSAANVRAAG MOSSCHILDERIJ

Adresgegevens aanvrager prijsopgave.

Afmetingen van het Mosschilderij in cm.

• De kleur van het Mosschilderij(en).

• Het gewenste soort mos of meerdere mossoorten per Mosschilderij.

• Welke soort en kleur afwerking zoals: hout, aluminium of mosrandafwerking

• Mocht u een logo/afbeelding in het Mosschilderij willen, dan ontvangen we graag een .EPS bestand hiervan.

• Wel/geen montage op locatie.

• Verzending of zelfophalen.

INDIEN PLAATSING OP LOCATIE :

• Komt het betreffende schilderij op de begane grond of op een verdieping? Indien op een verdieping dan horen we graag of we gebruik kunnen maken van een lift en ontvangen we hier graag afmetingen van.

• Adresgegevens van de werklocatie.

• Bereikbaarheid van locatie .

Aan de hand van de door u doorgegeven informatie werken we uw wensen uit in een overzichtelijke offerte, welke u per mail van ons ontvangt.

Mocht u enthousiast zijn geworden en gaat u akkoord met onze offerte? Dan ontvangen we per mail graag deze offerte d.m.v. handtekening ondertekend terug. Hierna zullen we contact met u opnemen over de verdere verloop zoals leverdatum e.d. houd rekening met variërende levertijden, afhankelijk van de drukte en de afmetingen uw bestelling.

Nu uw bestelling is bevestigd en alle benodigde zaken zijn afgerond, gaan we aan de slag met de productie van het Mosschilderij.

MS-01

Mosschilderij gemaakt van Noors Rendiermos in de kleur “Middlegreen” met mosrandafwerking .

MS-02

Mosschilderij gemaakt van Noors Rendiermos in de kleur “Mossgreen” in een zwarte lijst

MS-03

Mosschilderij gemaakt van Bolmos in de kleur “Springgreen” met letters.

MS-04

Mosschilderij gemaakt van Plat- & Bolmos in de kleur “Mossgreen”.

MS-05

Mosschilderij gemaakt van Platmos in de kleur “Mossgreen” met verlichting in lijst .

MS-06

Meerdere gemaakte Mosschilderijen verwerkt tot één groot Mosschilderij.

MS-07

Groot Mosschilderij gemaakt van Noors Rendiermos in de basiskleuren “Mossgreen, Springgreen, Middlegreen, Oldgreen en Naturel” met mosrandafwerking.

MS-08

Mosschilderijen gemaakt van Platmos in de kleur “Springgreen” , Bolmos in de kleur “Mossgreen” en stronkjes afgewerkt met een zwarte houten lijst.